Tag der Genossenschaft | Netwerkplein
Dag van de Cooperatie 1

Netwerkplein

Naast het inhoudelijke programma is er voldoende tijd om met elkaar in gesprek te gaan. Op het netwerkplein vindt je verschillende topics terug op de vloer waar je met jouw vragen terecht kan, zoals onder andere Floriday & Retail Services.

Floriday

Onder andere is Floriday terug te vinden. Je kunt hier terecht met al jouw vragen op strategisch maar ook operationeel vlak. Floriday is hét digitale platform voor de sierteelt dat jou nieuwe kansen en steeds meer mogelijkheden biedt. Extra functionaliteiten waarmee je makkelijker kunt ondernemen én jouw handel kunt laten groeien.

Op dit internationale platform komen vind je het breedste en diepste aanbod en de meeste afzetmogelijkheden. Kwekers, kopers, leveranciers en dienstverleners zijn hier met elkaar verbonden. Samen zetten we de nieuwe standaard voor de sector neer. Slimme functies en diensten helpen jou snel, gemakkelijk en efficiënt zaken doen en succesvol te zijn.

Retail Services

Ook Retail Services is aanwezig. Zij zullen het pakket Strategisch Marktinzicht (SMI) op een scherm presenteren. Het is interessant om te zien hoe we in onze sector steeds meer op basis van data argumenten hebben om de ander te overtuigen waarom het een goed idee is om iets wel of niet te doen. Deze inzichten brengen fantastische kansen en mogelijkheden voor iedereen.