Meer weten over de Trade Fair Aalsmeer?
Neem contact met ons op
Fien Vermeulen

Ook deze digitale editie van de Dag voor de Coöperatie heeft een dagvoorzitter nodig. Dit jaar is gekozen voor Fien Vermeulen. Vanuit een studio in Den Haag neemt zij u mee door het programma en maakt u wegwijs op het platform. Fien kondigt gasten aan en zorgt voor een samenvatting van de sessie In gesprek met de directie.

Bij het tafelgesprek Volop kansen tot bloei is Fien de gespreksleider en praat ze met Guido Landheer, directeur Europees, Internationaal en Agro-economisch Beleid bij het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit, en Steven van Schilfgaarde, CEO Royal Flora Holland, over hoe de Nederlandse sierteeltsector eruit ziet in 2027. In dit tafelgesprek blikken we kort terug op de afgelopen periode van het noodfonds voor de sierteelt. We kijken ook vooruit naar het komend beleid in 2021. Welke veranderingen in de wereldmarkt en ontwikkelingen in de keten zien we? Zo herkent u kansen voor een bloeiende toekomst van uw bedrijf.

Wie is Fien?

Fien Vermeulen (1991) is sinds 2015 te horen als nieuwslezeres op Qmusic. Als radio-personality is ze twee keer genomineerd voor de Zilveren Ster Vrouw. Fien presenteert verschillende online programma’s, bijvoorbeeld voor het platform Wendy Online van Wendy van Dijk. De presentatrice studeerde Cum Laude af aan de Universiteit van Amsterdam in Neerlandistiek, met een specialisatie in retorica en discource analysis. In haar presentatiewerk valt Fien nog dagelijks terug op haar overtuigingskracht en onderzoek.

Bekijk de sprekers op de Dag van de Coöperatie.