Dag van de Coöperatie | Geslaagde Dag van de Coöperatie 2022
Dvdc

Geslaagde Dag van de Coöperatie 2022

Gepubliceerd: 20 juni 2022
Op donderdag 16 juni 2022 vond voor de tweede keer fysiek de Dag van de Coöperatie bij Royal FloraHolland in Aalsmeer plaats, het evenement voor leden van onze coöperatie. We kijken terug op een geslaagde dag met veel kennisuitwisseling en mooie ontmoetingen.

Deze dag leidde Rob Veenman, dagvoorzitter, de deelnemers door het programma. Het welkomstwoord werd gedaan door Steven van Schilfgaarde, CEO Royal FloraHolland, waarbij Steven stilstond bij de actuele situatie in de wereld en inging op de ontwikkelingen bij Royal FloraHolland.

Er kwamen drie leden aan het woord die een toelichting gaven op de betekenis van het lidmaatschap van de coöperatie nu en in de toekomst.

Tijdens deze dag stond het thema ‘digitalisering’ centraal. De deelnemers werden door André van der Linden, CIO Royal FloraHolland, meegenomen in de ontwikkelingen van de digitale wereld en de kansen en mogelijkheden binnen de sector en voor kwekers. Er volgde een boeiende discussie met een panel bestaande uit vier Ledenraadsleden en het publiek aan de hand van een aantal vragen.

Na de pauze waren er een aantal inspiratiesessies rond thema’s als het nieuwe ondernemen, energievraagstukken, Floriday, vergroening in steden en ‘in gesprek met directie’. Ook was het mogelijk het informatieplein te bezoeken om vragen te stellen en kennis op te doen rondom diverse actuele ontwikkelingen binnen Royal FloraHolland.

Er was veel ruimte elkaar te ontmoeten en te spreken in ongedwongen sfeer. De dag werd afgesloten met een gezellige borrel en buffet. We bedanken alle deelnemers voor hun komst en het samen laten slagen van deze mooie dag.