Meer weten over de Trade Fair Aalsmeer?
Neem contact met ons op
NH20201210 054

Was u er ook bij op 10 december? De tweede editie van de Dag van de Coöperatie van Royal FloraHolland was geheel online, maar weer een groot succes! Hét evenement voor leden, kopers en partners van onze coöperatie werd dit jaar live uitgezonden vanuit de Fokker studio’s in Den Haag. Bijna 450 mensen woonden het event online bij.

Het thema van de dag was Connect to grow - de toekomst maken we samen. We hadden een boordevol programma met inspirerende sprekers. In een rondetafelgesprek keken onder meer Steven van Schilfgaarde, CEO van Royal FloraHolland, en Guido Landheer, directeur Agro-economisch beleid van het Ministerie van LNV, onder andere vooruit naar het beleid voor de sierteeltsector in 2021. Romeo Sommers, trendwatcher en groenstylist, vertelde over de laatste consumententrends en ontwikkelingen. Trendwatcher Jarno Duursma sprak over de impact van het coronavirus dat elk bedrijf dwingt om na te denken over een digitale strategie en daarnaar te handelen - in sneltreinvaart!

Verder maakten we de winnaars bekend van de Greenovation Award en de Glazen Tulp. Ook de stemuitslag van de Ledenraadverkiezingen kwam voorbij. De Dag werd afgesloten met een online netwerkevent. Dat was even wennen, maar technisch gesproken werkte dat prima!

Volgend jaar hopen we u uiteraard weer persoonlijk te mogen verwelkomen op onze Dag van de Coöperatie.

Kijk de sessies terug

Heeft u het evenement gemist of had u meerdere subsessies willen bijwonen?

Bekijk de verschillende onderdelen terug