Meer weten over de Trade Fair Naaldwijk?
Neem contact met ons op

Steven van Schilfgaarde

CEO Royal FloraHolland

Steven van schilfgaarde

Steven zal op de Dag van de Coöperatie op meerdere momenten te zien zijn:

Bij de sessie Een toekomstbestendige sector vertelt hij hoe u hier een steentje aan bij kunt dragen. Royal FloraHolland gaat voor duurzame groei op lange termijn. Via ons digitale B2B platform verbinden we kwekers en kopers met alle partijen in de sector. Zo worden we niet alleen steeds slimmer, duurzamer en efficiënter, maar bouwen we ook een toekomstbestendige sector.

Ook neemt Steven deel aan het tafelgesprek over de wereld in transitie. Volop kansen tot bloei. Hoe ziet de Nederlandse sierteeltsector eruit in 2027? In dit tafelgesprek blikken we kort terug op de afgelopen periode van het noodfonds voor de sierteelt. We kijken ook vooruit naar het komend beleid in 2021. Welke veranderingen in de wereldmarkt en ontwikkelingen in de keten zien we? Zo herken je kansen voor een bloeiende toekomst van jouw bedrijf.

In de subsessie In gesprek met de directie van Royal FloraHolland gaan Steven en David van Mechelen (CFO van Royal FloraHolland) met u in gesprek over de kracht van de coöperatie. De toekomst biedt nieuwe kansen die we met elkaar kunnen omzetten naar duurzame groei voor ons allemaal.