Dag van de Coöperatie | Dag van de Coöperatie - 7 december |…
Dag van de Cooperatie 7

Programma

Ook dit jaar is er weer een inspirerend programma samengesteld. Sprekers vanuit verschillende disciplines nemen ons mee in hun visie op ‘de toekomst van de sierteelt’.

Gezamenlijk ontvangst

Vanaf 13.30 uur ben je welkom bij de ledenbijeenkomst. Het is ook mogelijk om na deze bijeenkomst aan te sluiten voor het inspiratieprogramma van de dag van de coöperatie.

Ledenbijeenkomst

De Ledenraad is een belangrijk klankbord voor de directie en de Raad van Commissarissen (RvC) bij het uitstippelen van de koers van Royal FloraHolland. Door de kennis van kwekers te koppelen aan de professionaliteit van het bedrijf, zorgt de Ledenraad voor versnelling in de verandering. Tijdens deze bijeenkomst vindt ook de overdracht van het voorzitterschap van de Raad van Commissarissen plaats en zullen een aantal leden afscheid nemen en zullen er ook nieuwe toetreden tot de ledenraad. Iedereen is van harte welkom om deze bijeenkomst bij te wonen.

Plenair programma

Aansluitend start het inspiratieprogramma om 15.00 uur. Steven van Schilfgaarde zal de middag openen. Hij staat stil bij de ontwikkelingen binnen Royal FloraHolland. Vervolgens is er onder leiding van de dagvoorzitter Rob Veenman een tafelgesprek waarbij Minister Piet Adema, Caroline van der Plas, Adri Bom-Lemstra (voorzitter glastuinbouw Nederland) en Jan van Dam (CEO DFG) aansluiten. Zij gaan in gesprek over de toekomst van onze sector; wat zijn de belangrijkste ontwikkelingen, hoe kan de politiek innovaties stimuleren en bijdragen aan een gezonde toekomst van de sierteeltsector. Ten slotte zal Ben van der Burg de aanwezigen meenemen in zijn verhaal over mogelijkheden op digitaal maar ook sportief gebied.

Inspiratiesessies

Ook dit jaar is er weer een inspirerend programma samengesteld. Sprekers vanuit verschillende disciplines nemen ons mee in hun visie op ‘De toekomst van de sierteelt bouwen we samen’. Naar keuze kun je twee verschillende sessies volgen:

Uiteraard is er volop gelegenheid elkaar te ontmoeten en te spreken. We sluiten de dag af onder het genot van een heerlijke maaltijd (voor ieder wat wils) en een drankje.

Netwerkplein

Naast het inhoudelijke programma is er voldoende tijd om met elkaar in gesprek te gaan. Op het netwerkplein vindt je verschillende topics terug op de vloer waar je met jouw vragen terecht kan. Zo kun je hier terecht met je vragen over o.a. Floriday, Retail Services, maar ook de nieuwe pakketten. Een volledig overzicht volgt binnenkort.